Kinderen op de bruiloft? Dit moeten ze aan!

Toffe kleding bruidskinderen

Je krijgt een moeilijke taak voor de kiezen. Je gaat trouwen of bent uitgenodigd voor een huwelijk waarbij de kids ook van harte welkom zijn. Daar moet natuurlijk een toffe outfit voor gevonden worden. Maar kleding voor de kinderen op de bruiloft is niet altijd makkelijk te vinden. Wij hebben de leukste items in dit artikel voor je op een rijtje gezet. Van leuke jurkjes tot toffe schoenen en fleurige overhemden. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke trouwoutfit voor je zoon of dochter, dan ben je hier aan het juiste adres. 

Toffe kleding voor de meisjes

Bijna alle meisjes houden van “verkleden” en make-up, toch? Het bruidspaar is natuurlijk het stralende middelpunt, maar ook de kleintjes willen zich speciaal voelen. Er zijn verschillende items voor meisjes die feestelijk en cute voor de dag willen komen. Voor een echt meisje-meisje is een rokje of jurkje erg leuk in bijvoorbeeld de kleur roze, wit of pasteltinten. Houdt jouw dochter meer van stoerdere kleding? Ook dan zijn er genoeg opties voor een leuke outfit waar ze zich helemaal lekker in voelt. Vindt het huwelijk voor een groot gedeelte buiten plaats? Denk er dan aan om een meisjes zomerjas aan te schaffen. 

Kleding voor de bruidsmeisjes

De leukste outfits voor de boys

Voor de boys zijn er echt ontzettend veel opties. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een mini-versie van het pak van zijn vader. Maar ook de wat meer casual look met een comfortabele jeans en shirt waar hij lekker in kan spelen is een goede optie. Maak deze outfit af met een vlinderdas of bretels. Jongens houden nu eenmaal van ravotten en de kans is dus groot dat ze vies worden. Neem voor de zekerheid een extra setje kleding mee. Het zou toch zonde zijn wanneer ze met een vieze outfit op de trouwfoto’s staan. 

Maak de outfit af met de juiste accessoires

Met alleen een outfit ben je er natuurlijk nog niet. Het trouwoutfitje voor je kids kun je afmaken met de juiste accessoires. Voor meisjes moet je denken aan satijnen strikken, schattige schoentjes en een broche wat aan de kleding bevestigd kan worden. Voor de stoerdere chicks is bijvoorbeeld een haarband leuk. Ook sieraden maken een outfit helemaal af. Voor de boys moet je denken aan een vlinderdas of stropdas. In plaats van een riem zou je je zoon nog leuke bretels kunnen laten dragen in zijn favoriete kleur. Met accessoires mag je best wat spelen en deze mogen ook best een opvallende kleur hebben. Onthoudt dat alles met elkaar moet matchen. 

Leuke kleding voor de bruidskinderen

Kapsels voor de kleintjes

Een paar dagen voor het huwelijk kun je met de kleintjes naar de kapper. Op de dag zelf kun je de kapper bij je thuis laten komen. Als jullie haar gedaan wordt, kunnen ze die van de kleintjes erbij doen. Voor het meisje misschien wat krulletjes in het haar en laten opsteken of wat dacht je van een mooie vlecht? Het jongetje wil natuurlijk een stoer kapsel, net als z’n vader! 

Wij weten in ieder geval zeker dat met bovenstaande tips de jonge gasten er ook piekfijn uitzien op de bruiloft! Veel succes met alle voorbereidingen en probeer vooral te genieten.
Meld je aan als trouwbedrijf

Meer info

Volg ons op social media