Wolters Juwelen persoonlijk advies voor de juiste trouwring

 • 1648-1645470724.08ct__2022-11-01-16-36-18-scaled-433x516
 • 1_wolters_juwelen_vleuten
 • 2_wolters_juwelen_sieraden
 • 3_wolters_juwelen_trouwringen-witgoud
 • 4_wolters_juwelen_goudsmid-vleuten
 • 5_wolters_juwelen_verlovingsringen-goud
 • 6_wolters_juwelen_trouwringen-met-stenen
 • 1648-1645470724.08ct__2022-11-01-16-36-18-scaled-433x516
 • 1_wolters_juwelen_vleuten
 • 2_wolters_juwelen_sieraden
 • 3_wolters_juwelen_trouwringen-witgoud
 • 4_wolters_juwelen_goudsmid-vleuten
 • 5_wolters_juwelen_verlovingsringen-goud
 • 6_wolters_juwelen_trouwringen-met-stenen
Naar de website  

Kom langs bij Wolters Juwelen in Vleuten!

Wolters Juwelen is al jaren een begrip in Vleuten. Een plek wat zeer centraal ligt in Nederland, vlakbij Utrecht. Inmiddels staat in deze mooie juwelierszaak de derde generatie aan het roer. Het 8-tallige team helpt je met veel plezier bij jullie zoektocht naar de perfecte trouwringen. 

Aan de "leiding" van Wolters Juwelen staat Wietse Wolters, de derde generatie Wolets die aan het roer mag staan. Wietse werkt met veel plezier in zijn atelier en staat voor zijn ambacht om de mooiste sieraden te smeden. De vakmanschap van Wietse Wolters is erkend door het Nederlands Gilde van Goudsmeden als excellent waardoor Wietse zichzelf meestergoudsmid mag noemen. 

Wietse werkte twee en een half jaar bij gerenommeerde ateliers in Londen en Glasgow toen hij de Vakschool in Schoonhoven had afgemaakt. Daarna kwam hij terug in Vleuten. Met veel enthousiasme nam hij in 2007 de zaak van zijn ouders over.

Ook heeft Wietse Wolters een eigen sieradenlijn ontworpen. Hij maakt exclusieve sieraden in beperkte series. Van uiterst ingetogen sieraden tot zeer uitbundige creaties. Deze sieraden worden altijd met de hand gemaakt. Dit is zijn vakmanschap, maar ook vooral zijn passie!

Unieke en speciale sieraden maken

Wietse geniet ervan om van een staafje goud een uniek sieraad te maken. Hij creëert iets speciaals en wat misschien wel een dierbaar juweel voor iemand gaat zijn. Daarom moet zo'n juweel van de hoogste kwaliteit zijn. Wietse neemt hier graag de tijd voor.

Er wordt naar de klant geluisterd, want Wietse vindt het bijzonder om een stukje levensgeschiedenis mee te krijgen. Of het nu om een trouwring gaat of een erfstuk dat hij mag her creëeren in een sieraad dat weer gedragen wordt, iets maken voor de klant in opdracht is altijd speciaal. Hij mag even meelopen met iemand, even in het leven van de klant duiken. Wietse mag daar dan een sieraad bij maken dat jarenlang gedragen gaat worden, met goede herinneringen aan het ontstaan. 

Mooie edelstenen

Met edelstenen werken vindt Wietse fantastisch. De herinnering waar hij de steen gekocht heeft en wanneer, hoe die ene steen er voor hem uitsprong in een etalage. Hij gaat dan ook het liefst naar een beurs zonder echt op zoek te zijn naar iets. Hij kiest dan een edelsteen die hij echt mooi vindt, eentje die hem aanspreekt. Met zo'n edelsteen dan een sieraad maken en de steen tot zijn recht laten komen, dat vindt hij fantastisch!

Een bijzonder team van specialisten

Wietse heeft dus in 2007 de juwelierszaak overgenomen. Hij werkte fulltime in de zaak en zijn vrouw hielp hem twee dagen per week in de winkel. Er was eigenlijk geen ambitie om te groeien, maar het werd steeds drukker en drukker. Inmiddels is zijn team uitgebreid met verschillende goudsmeden en verkoopmedewerkers. Wietse wil kwaliteit leveren en de mensen in zijn team zijn dan ook zorgvuldig geselecteerd. Samen met zijn team van specialisten maakt hij een succes van Wolters Juwelen.

Specifieke wensen? Neem contact op!

Uiteraard hebben wij de bekende trouwringenmerken, maar daarnaast bent u ook bij ons aan het juiste adres als u specifieke wensen heeft. Wij beschikken over een groot atelier waar nagenoeg alles mogelijk is en ieder idee kan in eigen atelier gerealiseerd worden. Voor ieder budget en voor elke smaak is er een ruime keuze en evenveel aandacht en zorg. De trouwringen zullen jullie een leven lang dragen.

Kom vrijblijvend langs in onze winkel, u mag natuurlijk ook een afspraak maken op een tijd die u het best gelegen komt. Vul daarvoor het contactformulier in op deze pagina. 

Wolters Juwelen

Pastoor Ohllaan 9
3451CB Vleuten
030-6771338

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media