Jouw bruidsbeurs op TrouweninUtrecht.nl

Het organiseren van een bruidsbeurs vergt veel energie, tijd én kosten. Je wilt dan uiteraard ook dat veel a.s. bruidsparen jouw beurs bezoeken en ook dat trouwbedrijven zich aanmelden om aan de beurs deel te nemen. Hiervoor is het van essentieel belang dat jouw trouwbeurs online goed vindbaar is., net als onze bruidsbeurs pagina. Tik in Google maar bruidsbeurs Utrecht in en dan vind je onze bruidsbeurzen bovenaan in de resultaten.

Bruidsbeurzen_utrecht

Bruidsbeursagenda

Op al onze 14 trouwen platforms hebben we een agenda voor de bruidsbeurzen, open dagen en wedding-events. 
Jij kunt jouw bruidsbeurs aanmelden voor de presentatie op TrouweninUtrecht.nl en voor de andere 11 provincie-sites. Daarnaast hebben we ook een bruidsbeursagenda op TrouweninNederland.nl >> en op UniekeTrouwlocaties.nl >>. Als je er voor kiest om jouw trouwevenement hier te plaatsen dan wordt deze op alle 14 trouwen platforms aan jouw doelgroep in heel nederland gepresenteerd.

De kosten voor de presentatie van jouw bruidsbeurs

Jouw bruidsbeurs wordt door ons op de 14 trouwen-websites geplaatst vanaf het moment dat jij deze aan ons doorgeeft. Naast een foto, tekst en alle gegevens plaatsen we tevens een actieve link naar de website waarop jouw trouwbeurs te vinden is. Zie o.a. Bruidsbeurzen Utrecht>>
Om de kosten hoef je het niet te laten. Jouw trouwbeurs wordt op de 14 websites gepresenteerd voor slechts € 69,00 excl. BTW.

Bruidsbeurs aanmelden

Wil jij een bruidsbeurs in de provincie Utrecht aanmelden of heb je er nog vragen over? Mail dan naar Sabina: sabina@genista.nl. Je ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen een bericht terug. 

Ben je een organisator van meerdere bruidsbeurzen? Mail ons dan voor een prijsopgaaf op maat.
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media