Trouwkaartideeën

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? Dan mag een originele trouwkaart natuurlijk niet ontbreken. Het uitzoeken van de perfecte trouwkaart is een hele klus, want er zijn namelijk zoveel trouwkaartideeën. In dit blog hebben wij de leukste ideeën voor de bruiloft uitnodiging voor je op een rij gezet. Enjoy!

Trouwkaart met foto


Trouwkaart met eigen foto

Foto trouwkaarten zijn erg populair. Veel aanstaande bruidsparen vinden het leuk om een foto te verwerken op de trouwkaart. Met een foto maak je je trouwkaart een stuk persoonlijker. Je kunt bijvoorbeeld een loveshoot inplannen bij de fotograaf die ook jullie huwelijk gaat vastleggen. Deze professionele foto's kun je dan gebruiken voor de uitnodiging. Je gasten zullen versteld staan!

trouwkaart-met-foto-2018

 

Uitnodiging met humor

Houden jullie van grappen maken? Dan is dit misschien wel de perfecte trouwkaart voor jullie. Onder grappige of humoristische trouwkaarten verstaan wij kaarten met een leuk ontwerp, grappige illustraties of een humoristische tekst. Ik weet zeker dat je met een grappige trouwkaart een glimlach om het gezicht van je gasten tovert! 

grappige trouwkaart

 

Klassieke trouwkaarten

Houden jullie van chique en klassiek? Dan past dit thema perfect bij jullie. Chique en klassieke trouwuitnodigingen zijn veelal herkenbaar door de sfeervolle kleuren, sierlijke lettertypes en hebben vaak strikjes en lintjes. Willen jullie het huwelijk een soortgelijke sfeer geven? Dan is de klassieke trouwkaart de perfecte preview op het huwelijk. Klassiek is de benodigde stijl voor het drukwerk bij trouwen.

Klassieke trouwkaart

 

Luxe trouwkaarten

Maak een grote indruk op je gasten met een luxe trouwkaart. Luxe trouwkaarten kunnen versierd worden met mooi glanzend reliëf, sprankelende glitter of stijnen strikken en linten. 

Luxe trouwkaart

 

Moderne trouwkaarten

Houd jij van clean en strak? Dan past de moderne trouwkaart perfect bij jullie. Moderne trouwkaarten zijn te herkennen aan een strak en hip ontwerp. Bij moderne trouwkaarten wordt niet te veel poespas gebruikt en er worden strakke vormen ingezet. Ook kun je je eigen foto verwerken in de moderne trouwkaart. Je vind de mooiste moderne trouwkaarten bij Trouwkaarten.nl.

moderne-trouwkaart

Papa en mama gaan trouwen

Wanneer je kinderen hebt, zou je je kinderen het huwelijk kunnen laten aankondigen. De trouwkaart kun je helemaal naar eigen wens aanpassen. Voeg zelf teksten toe en eventueel een foto van het hele gezin. Ik weet zeker dat je gasten het fantastisch zullen vinden! En je kunt de trouwkaarten gewoon online bestellen!

papa-en-mama-gaan-trouwen


Vintage trouwkaarten

Als jullie bruiloft een vintage thema krijgt, dan is het natuurlijk leuk om hier met de trouwkaarten al mee te starten. Vintage trouwkaart zijn enorm populair op dit moment. Onder de vintage trouwkaarten vallen landelijke, rustieke kaarten maar ook retro of moderne trouwkaarten in de provincie Utrecht kunnen vintage zijn. Vaak zie je kant, kraft en bloemen terug in de uitnodiging.

Vintage-trouwuitnodiging

Wij hopen dat bovenstaande trouwkaartideeën je geholpen hebben om een keuze te maken. Het is belangrijk dat je eerst een thema voor ogen hebt, daarna kun je pas aan de slag met het ontwerpen van je trouwkaart. Succes!

Leuke adresjes

Kaartje2go

Kaartje2go

bij een speciale dag hoort een bijzondere trouwkaart
CreAlied

CreAlied

originele trouwkaarten, speciaal op maat gemaakt
MyCards.nl

MyCards.nl

maak jouw originele trouwkaart online

Ook interessant

Het benodigde drukwerk bij trouwen

Het benodigde drukwerk bij trouwen

Trouwpak uitkiezen doe je zo

Trouwpak uitkiezen doe je zo
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media