Trouwpak uitkiezen doe je zo 

Een trouwpak uitkiezen doe je zo

Stap je dit jaar in het huwelijksbootje? Dan is het uitzoeken van een trouwpak waarschijnlijk één van de belangrijkste dingen. Maar hoe zoek je het perfecte trouwpak uit? Er zijn namelijk veel verschillende stoffen, stijlen, pasvormen en kleuren. Na het lezen van dit blog weet je precies hoe jij je trouwpak uitkiezen moet. 

Wanneer begint de zoektocht naar jouw perfecte trouwpak?

Dit is misschien een overbodige vraag, want je weet natuurlijk dat je op tijd moet beginnen met zoeken. Maar je gaat ongeveer 3 à 4 maanden voor het huwelijk beginnen met zoeken naar jouw perfecte trouwpak. Omdat je mooi op tijd begint met de zoektocht, voorkom je een hoop stress. Zo kun je ook in alle rust een prachtig trouwpak uitkiezen. Zes weken van tevoren koop je je trouwpak. 

Een uniek trouwpak kopen

Maar er een leuk uitje van!

Oké... de meeste heren zijn niet dol op shoppen, maar shoppen voor een trouwkostuum is toch heel wat anders dan wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe spijkerbroek. Maak er een leuk uitje van en neem bijvoorbeeld je vrienden, broers en/of (schoon)moeder mee. Neem niet teveel mensen mee, want hoe meer meningen, hoe moeilijker de keuze wordt. Wanneer je het perfecte pak gevonden hebt, kun je bijvoorbeeld nog gezellig napraten op het terras met een lekker drankje. Dat is niet verkeerd toch?

Breng een bezoekje aan Suitsatsea

Je kunt verschillende winkels gaan bezoeken, maar de kans is groot dat je dan veel dezelfde traditionele trouwpakken vindt. Tegenwoordig kun je ook naar de mancave in Biddinghuizen. Hier kun je je trouwpak volledig op maat laten maken. Dit zijn trouwpakken zoals je ze nergens anders ziet. Laat je persoonlijk inspireren en adviseren door de Style Artist, in een relaxte entourage én met de modernste gadgets. 

Trouwpak kiezen

Vind in alle rust jouw trouwpak

Het trouwpak moet je in alle rust kunnen vinden. Heb je het gevoel dat je onder tijdsdruk van de winkel of medewerkers een keuze moet maken? Geef aan dat je dit niet prettig vindt en dat je in alle rust jouw trouwpak wilt uitkiezen. Doordeweek is het rustiger dan in het weekend. Maar een goede trouwpakken specialst neemt alle tijd voor je. 

Pas het trouwpak aan op de jurk

De bruidegom mag niet witter gekleed gaan dan de bruid. Houdt er rekening mee dat de kleur van jouw trouwkostuum niet vloekt met de kleur van de trouwjurk. Ga op zoek naar een trouwpakken specialist die hier rekening mee houdt en die ook kijkt naar het eventuele thema van de bruiloft. Het is handig om een stof staaltje mee te nemen van de bruidsjurk wanneer je je trouwpak gaat uitkiezen. Zo weet je zeker dat jullie perfect met elkaar matchen. 

Uniek trouwkostuum aanschaffen

Trouwkostuum met unieke details

Draag je voor je werk vaak een pak? Dan wil je voor de bruiloft natuurlijk iets unieks dragen. Misschien niet overdreven, maar je mag wel het verschil zien tussen het gewone pak en je trouwpak. Het trouwpak mag best een aantal unieke details hebben. Laat bijvoorbeeld jouw initialen in de voering of kraag stikken. En wat dacht je van de trouwdatum of naam van jouw aanstaande vrouw in jouw kostuum? Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Jij mag kiezen.

We hopen dat je wat aan onze tips hebt gehad. Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in jouw trouwpak. Zorg dat het pak bij je past en laat je qua maat adviseren door een specialist. Door de ruime ervaring die zij hebben, weten zij precies wat jou wel en niet mooi zal staan. 

Leuke adresjes

Incognito Kledingverhuur

Incognito Kledingverhuur

unieke en betaalbare trouwpakken

Ook interessant

Dit is waar jouw trouwpak aan moet voldoen

Dit is waar jouw trouwpak aan moet voldoen

Immediate trouwpakken

Immediate trouwpakken
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media