Trouwpakken van het merk Immediate

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk super mooi uitzien. Stijlvol, elegant, stoer en misschien een klein beetje gewaagd. Als jij je herkent in dat profiel, dan kun jij straks gaan trouwen in een trouwpak van het trouwpakken merk Immediate.

Immediate_modern_pakDress to Impress

Deze slogan  "dress to impress" klopt echt helemaal, want in een pak van Immediate maak je echt een statement. Het is dan een weerspiegeling van jouw eigen lifestyle. 

Alle trouwpakken hebben oog voor detail, in een Italiaanse stijl vormgegeven. De bruidegom van nu zal dan ook al snel voor een kostuum van dit mooie merk kiezen.
Het is belangrijk om trouwkleding te kiezen dat helemaal bij je past. Je moet je op je gemak voelen op de trouwdag en een pak dat goed voelt en er ook nog eens erg mooi uit ziet helpt daarbij. De bruid in een pak van Immediate straalt gegarandeerd de hele dag.

Immediate_trouwpakHet Nederlandse merk Immediate !

Immediate is een zeer vooruitstrevend bedrijf uit Nederland, dat gespecialiseerd is in trouwpakken. De mensen achter het trouwpakken merk Immediate bepalen alles zelf, van identiteit en ontwerp tot productie en de marketing. Zij werken uitsluitend met hun eigen ontwerpers, want die kennen het merk als geen ander en weten dan ook om ieder seizoen weer een geweldige collectie neer te zetten. Op deze manier wordt er dan ook een heel sterk en stabiel merk gecreëerd.

Immediate_trouwkostuum

Kwaliteit, durf en inspiratie

Het hele team van Immediate weet goed wat er leeft in de modewereld en staat voor inspiratie, creativiteit en topkwaliteit. De ene keer trendsettend, en een andere keer weer trendvolgend maar wel altijd met een eigen identiteit. Deze fashionmakers werken dan ook uitsluitend met geselecteerde, gespecialiseerde dealers die weten wat er van hun gevraagd wordt. Zij maken duidelijke keuzes, kiezen voor inspiratie, durf en kwaliteit.
Hierdoor is het voor Immediate en zijn dealers een plezier om te werken aan jouw geluk.

Immediate_bruidsmode

Leuke adresjes

Black tie Gelegenheidskleding

Black tie Gelegenheidskleding

uniek trouwpak op maat
Incognito Kledingverhuur

Incognito Kledingverhuur

unieke en betaalbare trouwpakken

Ook interessant

Trouwpak uitkiezen doe je zo

Trouwpak uitkiezen doe je zo

Dit is waar jouw trouwpak aan moet voldoen

Dit is waar jouw trouwpak aan moet voldoen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media