Bestel de trouwkaarten online

Trouwkaart online ontwerpen

Yesss, 1 van jullie zei ja! (of yes) De trouwplannen worden uitgevoerd en jullie gaan officieel op weg naar de trouwdag. Het gaat nu dus echt beginnen.  Eerst maar eens zien of jullie favoriete trouwlocatie beschikbaar is, dan de trouwdatum vastleggen en onderussen ook maar vast beginnen met het maken van de gastenlijst. Met wie willen we de mooiste dag van ons leven delen en wie wordt de ceremoniemeester? Zodra jullie dit hebben geregeld, dan kun je ook aan de slag met het uitzoeken en versturen van de trouwkaarten.

Uitnodigingen in de stijl van de trouwdag

Wat willen jullie dat de uitnodiging voor de bruiloft uitstraalt? Welke tekst komt er op de trouwkaarten? En is er nog andere info die er in genoemd moet worden? Bij de keuze voor de trouwkaart kijk je uiteraard eerst welke stijl jullie aanspreekt, én of de kaart wel een match heeft met de stijl van jullie trouwfeest. En tot slot moeten jullie alle info er op kwijt kunnen. Wordt het dus een enkele kaart, dubbel met vouw, groot, klein, etc...

Verschillende soorten trouwkaarten

Verschillende soorten trouwkaarten

Naast trouwkaarten zijn er ook nog diverse andere items als uitnodiging. Bijvoorbeeld Flessenpost als trouwkaart. Alleen dan niet met een schatkaart in de fles, maar flessenpost met de trouwkaart als uitnodiging voor jullie bruiloft. Een leuk ontwerp bij de flessenpost is bijvoorbeeld het ontwerp met een strand en palmboom erop. Of een  bruiloft-uitnodiging met een pop-up in het midden. Elk ontwerp is leuk bij deze kaart, leuk is om bijvoorbeeld een foto van jullie in de pop-up te plaatsen. De kaart lijkt op een gewone trouwkaart, maar niets is minder waar. Bij het openen van de kaart komt de tweedimensionale pop-up de ontvanger tegemoet! 

Trouwkaarten inspiratie opdoen

Wil je nog meer trouwkaarten inspiratie opdoen? Bekijk dan alle bijzondere aanbieders die wij op de pagina trouwkaarten aan je tonen. Het is altijd mogelijk om een proefdruk aan te vragen vanvan jullie ideale trouwkaart. Tot slot: vergeet niet dat een trouwkaart naast opvallend ook persoonlijk moet zijn. Het blijft tenslotte jullie grote dag! Dus speel met persoonlijke teksten en foto’s om er een stijlvol en persoonlijk geheel van te maken.

De foto's op deze pagina zijn van: Stijlvolle Trouwkaarten.

Leuke adresjes

Made for Moments

Made for Moments

zelf een uniek trouwkaartje ontwerpen
Kaartje2go

Kaartje2go

leuke en originele uitnodigingen voor de bruiloft
CreAlied

CreAlied

originele trouwkaarten, speciaal op maat gemaakt

Ook interessant

Ontwerp de origineelste trouwkaarten

Ontwerp de origineelste trouwkaarten

Het benodigde drukwerk bij trouwen

Het benodigde drukwerk bij trouwen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media