Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Bestel jullie trouwkaarten online


De winter is bijna voorbij en we zien overal alweer de zon verschijnen en bloemen tevoorschijn komen. We weten allemaal wat dit betekent: de lente komt eraan, oftewel het trouwseizoen is in zicht! De trouwplannen kunnen nu echt beginnen en jullie kunnen starten met het regelen van de locatie en catering, en natuurlijk het maken van een gastenlijst: wie mogen er allemaal komen en wie wordt jullie ceremoniemeester? Zodra jullie dit hebben vastgesteld, kunnen jullie ook gaan beginnen met het uitzoeken en het versturen van de trouwkaarten. Wat willen jullie dat de uitnodiging voor jullie bruiloft uitstraalt? Welke tekst komt er op jullie trouwkaarten? En is er nog andere informatie nodig zoals de locatie van de ceremonie, het diner en het feest? Over alles moet worden nagedacht. Maar het begin is misschien wel het lastigst: wat voor type trouwkaart willen jullie naar familie en vrienden sturen?

Flessenpost-bruiloft-uitnodiging

Verschillende soorten trouwkaarten

Een trouwdag is een speciale gelegenheid, en bij een speciale gelegenheid hoort een speciale uitnodiging. Bij LocoMix is er een enorm grote keus uit verschillende soorten trouwkaarten en een nog grotere keuze uit meer dan honderd ontwerpen voor op de trouwkaart. Waarschijnlijk denken jullie bij ‘verschillende soorten trouwkaarten’, wat bedoel je daar nou eigenlijk mee? Nou precies zoals ik het zeg: trouwkaarten in een andere vorm dan die je normaal ziet. Trouwkaarten met aparte vormen, een leuk verassingseffect of een speciale feature. Denk bijvoorbeeld aan een Flessenpost als trouwkaart, deze kennen we natuurlijk uit de traditionele verhalen met een schatkaart in de fles, maar deze flessenpost als trouwkaart komt met een uitnodiging voor jullie bruiloft in de fles. Een leuk ontwerp bij de flessenpost is bijvoorbeeld het ontwerp met een strand en palmboom erop. Of een andere bruiloft uitnodiging, namelijk met een pop-up in het midden. Elk ontwerp is leuk bij deze kaart, leuk is om bijvoorbeeld een foto van jullie in de pop-up te plaatsen. De kaart lijkt op een gewone trouwkaart, maar niets is minder waar. Bij het openen van de kaart komt de tweedimensionale pop-up de ontvanger tegemoet! 

 

Opvallende-trouwkaart-met-foto

Trouwkaarten inspiratie opdoen

Wil je nog meer trouwkaarten inspiratie opdoen? Bekijk dan eens het gehele assortiment aan opvallende trouwkaarten op de website van LocoMix. Het is ook mogelijk om een gratis digitale proefdruk aan te vragen van het ontwerp dat jullie willen op de trouwkaart, op deze manier kun je al zien hoe de trouwkaart eruit komt te zien met jullie gekozen ontwerp erop. Vergeet niet dat een trouwkaart naast opvallend ook persoonlijk moet zijn. Het blijft tenslotte jullie dag! Dus speel met persoonlijke teksten en foto’s om er een opvallend en persoonlijk geheel van te maken.