De 3 populairste bruiloft bedankjes voor een winterbruiloft

startafbeelding_locomix

 

Er zijn best wel eens stellen die ervoor kiezen om in de winter maanden te trouwen. De meeste stellen geven de voorkeur aan trouwen in de lente of zomer, maar sommige kiezen er bewust voor om in de winter te trouwen. In de winter staat vaak sneeuw centraal, ook al zien wij hier niet zo vaak sneeuw, toch wordt op een winterbruiloft gebruik gemaakt van winterse elementen. Denk hierbij aan nepsneeuw (sneeuwmachine), winterse bloemen, dennenbomen met dennenappels etc. Dit winter thema wordt vaak ook doorgevoerd op de trouwkaarten en op de bruiloft bedankjes. Zijn jullie van plan om binnenkort bedankjes te bestellen voor jullie winterbruiloft?

Hieronder zie je de populairste winterse bedankjes voor bruiloft inspiratie.
 

Nr: 1 De Love Sparklers bedankje

Bij de winter denken wij natuurlijk aan de kerst, het einde van het jaar en sneeuw. Daarom zetten wij de Love Sparklers op de eerste plek. De associatie die wij bij sterretjes hebben, is ook dat we ze gebruiken bij oud en nieuw, maar als bruiloftbedankje zijn ze zeker ook geschikt. De Love Sparklers bevatten een kaartje met daarin drie sterretjes. Het kaartje heeft veel ruimte voor tekst, dus er kan een mooie tekst op gezet worden om deze mee te geven aan de gasten. Het is natuurlijk ook mogelijk om de sterretjes uit te delen tijdens de bruiloft en ze ook tijdens de bruiloft aan te steken. Bewaar de bedankjes niet op een vochtige plek. Dit kan de brandbaarheid van de bruiloft sterretjes aanpassen. 

Bruiloft-bedankjes-bestellen-love-sparklers

Nr: 2 De Wedding Matches luciferdoosjes

Tijdens een winterbruiloft wordt het al vroeg donker en om het dan sfeervol te maken op het feest hebben wij een ander huwelijksbedankje in de provincie Utrecht die ook tijdens de trouwdag gebruikt kan worden. Op de tweede plek zetten wij de Wedding Matches luciferdoosjes. Met een leuke tekst op het doosje is dit een verrassend huwelijksbedankje. Om het feest sfeervol te maken staan er natuurlijk ook kaarsen op tafel, deze kun je dan gelijk aansteken met deze bruiloft matches. 

Bruiloft-bedankjes-bestellen-wedding-matches

Nr: 3 De WeddingBox bruiloft cadeautjes

Als laatste bedankje hebben wij de WeddingBox uitgekozen. Een vierkant doosje gevuld met lekkere snoepjes. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, maar met een prachtig ontwerp voor als je gaat trouwen in de winter. Zo krijgt dit bedankje gelijk een winterse uitstraling. Met een heerlijke zoete vulling is dit een leuk bedankje voor aan het eind van de dag om mee te geven aan de gasten. Dus houd de WeddingBox bedankjes in gedachten bij het bedankjes bestellen. 

Bedankjes-bestellen-winter-bruiloft

Bedankjes bestellen bij LocoMix

Jullie gaan bedankjes bestellen? Dan zijn hier 2 mogelijkheden voor bij LocoMix. De ene manier is om het ontwerp eerst klaar te maken door een digitale proefdruk aan te vragen. Deze kun je dan een paar keer aanpassen en zodra het ontwerp naar jouw smaak is aangepast is kun je de bedankjes bestellen. Het is ook mogelijk om gelijk je bestelling te plaatsen. Na het bestellen van de bedankjes ga je bezig met het ontwerp en krijg je een digitale proefdruk toegestuurd van jouw bestelling. Zodra de proefdruk is goedkeurt en je de bestelling hebt betaald nemen wij de bedankjes in productie. Zo weten we allemaal zeker dat de bestelde bedankjes naar wens zullen uitpakken!

 

Leuke adresjes

CreAlied

CreAlied

op maat gemaakte bedankjes voor de bruiloft

Ook interessant

Een grote bruiloft plannen - dit zijn goede tips

Een grote bruiloft plannen - dit zijn goede tips

Trouwkaartideeen

Trouwkaartideeen

Het benodigde drukwerk bij trouwen

Het benodigde drukwerk bij trouwen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media