Verschillende soorten en materialen van trouwringen

Hij heeft je op een romantische manier ten huwelijk gevraagd en jij zei JA! Hier was natuurlijk een prachtige verlovingsring voor nodig. 


Bij het plannen van een bruiloft komt veel bij kijken. Eén van de onderdelen die jullie samen regelen zijn de trouwringen. Vaak willen koppels dat de ringen bij elkaar passen. Veel juweliers zorgen dan ook voor setjes waar je uit kunt kiezen.
Wil je iets origineels en unieks? Dat kan natuurlijk ook. Maak een afspraak bij een aantal juweliers en bespreek de mogelijkheden. Het is tenslotte wel een ring die je, als het goed is, voor de rest van je leven draagt.

2

Soorten materiaal

Er zijn veel verschillende trouwringen waar je uit kunt kiezen. Hier speelt de kleur en het materiaal van de trouwringen een belangrijke rol in.
De verschillende ringen waar je uit kunt kiezen zijn:
•    Gouden trouwringen
•    Zilveren trouwringen
•    Wit gouden trouwringen
•    Trouwringen met een diamant
•    Organische trouwringen
•    Platina trouwringen
•    Titanium trouwringen
•    Zwarte zirkonium trouwringen

 

trouwringen_goud_verweij

Een trouwring van titanium

Ben je op zoek naar exclusieve trouwringen? Dan is een trouwring van titanium echt een aanrader. Titanium trouwringen hebben elk een eigen uitstraling. Het is duurzaam metaal en erg licht in gewicht. Wat een mooie bijkomstigheid is; titanium trouwringen zijn heel erg betaalbaar. 

organische_trouwringen
Titanium is een nauw verwant aan zirkonium, omdat beide materialen heel erg sterk zijn en toch licht in gewicht. De kleur van titanium past eigenlijk wel bij elke outfit. Het is dus de perfecte materiaal voor een trouwring. je kunt titanium ook combineren met andere metalen en stenen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie titanium met witgoud. ook met geel goud is het heel mooi te combineren. Neem eens contact op met een goudsmid om je te laten adviseren over de mogelijkheden. Jullie wensen komen dan bij de goudsmid onder de loep, van waaruit dan in overleg een uniek ontwerp en even unieke trouwringen ontstaan.

Tot slot

Over trouwringen is veel te vertellen. En dat doen we dan ook graag. We schrijven er veel artikelen over. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden en de trends in trouwringen. Daar gaan de goudsmid en juwelier uiteraard ok graag in mee. En daar over gesproken... Gaan jullie voor unieke trouwringen van de goudsmid of voor de collecties van de juwelier?? Verdiep je er maar in voordat jullie aan de zoektocht naar de trouwringen beginnen.

 

Leuke adresjes

Wolters Juwelen

Wolters Juwelen

persoonlijk advies voor de juiste trouwring
BijzondereTrouwringen.nl

BijzondereTrouwringen.nl

trouwringen voor altijd
Edelsmederij Verweij

Edelsmederij Verweij

trouwringen uitzoeken: een romantisch dagje uit!

Ook interessant

Diverse materialen voor de trouwringen

Diverse materialen voor de trouwringen

De goudsmid onder de loep

De goudsmid onder de loep
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media