De goudsmid onder de loep...

Edelsmid VerweijGoudsmid Hildert Jan Verweij

Oog voor detail

Willen jullie persoonlijke trouwringen, op maat gemaakt? Dan is een goudsmid het juiste adres om de trouwringen aan te schaffen! Een goudsmid ontwerpt en maakt trouwringen geheel naar jullie wens en zal veel tips en adviezen inbrengen om tot een uniek resultaat te komen: een set trouwringen die "op jullie lijf zijn geschreven".

Een goudsmid maakt niet alleen trouwringen van verschillende soorten goud, maar ook van minder bekende metalen, zoals platina, zirkonium en titanium. Allemaal duurzame metalen met een unieke look. Je kunt ook verschillende materialen in de trouwringen laten verwerken. Door een combi te gebruiken zorgt de goudsmid voor een uniek resultaat waar julie straks regelmatig complimenten over zullen ontvangen. 

Wat kun je bij een goudsmid verwachten?

Het belangrijkste is dat een goudsmid jullie stijl en wensen weet te verwerken in de trouwringen die je levenslang als sierraad zult dragen. Hij of zij zal jullie wensen omzetten in werkelijkheid. Hier zal het duidelijk worden dat alleen de trouwringen vanaf de dag dat jullie elkaar het ja-woord geven, dag en nacht rond jullie vingers pronken, in het zicht van iedereen. Dat geeft toch wel aan dat de trouwringen het laatste van de uitgaven mogen zijn waarop je gaat bezuinigen?

Trouwringen laten maken

Wil je meer weten over een bezoekje aan een goudsmid? Neem dan eens een kijkje achter de schermen van een edelsmederij. Bij BijzondereTrouwringen.nl maak je kennis met een goudsmid en zie je een aantal fraaie voorbeelden van trouwringen gemaakt in eigen atelier. Ter inspiratie!

Kijk in de categorie Goudsmid op deze website voor het overzicht van goudsmeden in Utrecht.

Leuke adresjes

Wolters Juwelen

Wolters Juwelen

passie, creativiteit en vakmanschap door een goudsmid
BijzondereTrouwringen.nl

BijzondereTrouwringen.nl

meester-goudsmid met bijzonder werk
Edelsmederij Verweij

Edelsmederij Verweij

trouwringen uitzoeken: een romantisch dagje uit!

Ook interessant

Verschillende soorten trouwringen

Verschillende soorten trouwringen

Diverse materialen voor de trouwringen

Diverse materialen voor de trouwringen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media