Wolters Juwelen passie, creativiteit en vakmanschap door een goudsmid

 • 6_wolters_juwelen_trouwringen-met-stenen
 • 5_wolters_juwelen_verlovingsringen-goud
 • 4_wolters_juwelen_goudsmid-vleuten
 • 3_wolters_juwelen_trouwringen-witgoud
 • 2_wolters_juwelen_sieraden
 • 1_wolters_juwelen_vleuten
 • 6_wolters_juwelen_trouwringen-met-stenen
 • 5_wolters_juwelen_verlovingsringen-goud
 • 4_wolters_juwelen_goudsmid-vleuten
 • 3_wolters_juwelen_trouwringen-witgoud
 • 2_wolters_juwelen_sieraden
 • 1_wolters_juwelen_vleuten
Naar de website  

Een prachtig atelier in Vleuten

Wolters Juwelen is al jaren een begrip in Vleuten. Vleuten is een plaatje centraal in Nederland, dichtbij Utrecht. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer, die jullie met veel plezier zullen helpen bij jullie zoektocht naar de mooiste trouwringen. Ons team bestaat uit maar liefst 8 mensen. 

Wietse Wolters staat aan het roer van deze prachtige juwelierszaak, de derde generatie Wolters die de leiding mag voeren. Hij staat voor zijn ambacht en werkt met veel plezier in zijn atelier om de mooiste trouwringen, verlovingsringen en sieraden te smeden. Het vakmanschap van Wietse is erkend door het Nederlands Gilde van Goudsmeden als excellent, hij mag zich dus een meestergoudsmid noemen. 

Wietse heeft twee en een half jaar gewerkt bij gerenommeerde ateiers in Londen Glasgow nadat hij de vakschool in Schoonhoven had afgemaakt. Daarna kwam hij terug in Vleuten en in 2007 nam hij met veel enthousiasme de zaak van zijn ouders over.

U kunt bij ons terecht voor een eigen sieradenlijn. Wietse maakt exclusieve sieraden in beperkte series. Van uiterst ingetogen sieraden tot zeer uitbundige creaties. Alle sieraden worden met de hand gemaakt, zijn vakmanschap maar vooral met zijn passie.

Unieke sieraden creëeren

Van een staafje goud unieke sieraden maken, daar geniet Wietse echt enorm van! Met zijn kennis en kunde creëert hij iets wat hem gaat overleven en wat misschien wel een dierbaar juweel voor iemand zal zijn. Zo'n juweel moet van de hoogste kwaliteit zijn en daar neemt Wietse dan ook graag de tijd voor.

Er wordt naar u geluisterd en wij vinden het bijzonder om een stukje levensgeschiedenis van u te krijgen. Of het nu om een trouwring gaat als herinnering aan de trouwbelofte of een uniek erfstuk wat hij mag her creëeren in een sieraad dat weer gedragen wordt, werken in opdracht van een klant is heel speciaal. Even mag hij meelopen in iemands leven. Er wordt een dierbaar sieraad gemaakt dat jarenlang gedragen zal worden, met goede herinneringen aan het ontstaan. 

Sieraden met mooie edelstenen

Wietse werkt graag met mooie edelstenen. De herinnering waar hij de steen heeft gekocht en wanneer, hoe die steen voor hem opviel in de etalage. Het liefst gaat hij naar een beurs zonder echt op zoek te zijn, dan kiest hij een edelsteen uit die hij echt mooi vindt. Eentje die hem dus echt aanspreekt. Bij zo'n edelsteen dan een sieraad maken dat de steen tot zijn recht laat komen, vindt hij echt geweldig!

De juwelierszaak met een team van specialisten

Wietse heeft in 2007 de juwelierszaak overgenomen, hij werkte toen fulltime in de zaak en zijn vrouw hielp hem twee dagen per week in de winkel. Ambitie om te groeien was er niet, maar het werd steeds drukker. Inmiddels is het team uitgebreid met verschillende goudsmeden en verkoopmedewerkers. Wietse wil kwaliteit leveren en daarom zijn de mensen binnen zijn team ook zorgvuldig geselecteerd. Samen maken zij een succes van Wolters Juwelen.

Niets is te gek bij Wolters Juwelen

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de bekende trouwringenmerken, maar ook voor specifieke wensen staan wij graag open. Niets is te gek! Door het grote eigen atelier is nagenoeg alles mogelijk en kan ieder idee gerealiseerd worden in eigen atelier. Er is een ruime keuze voor ieder budget en voor elke smaak. Voor elk sieraad is evenveel aandacht en zorg besteedt. Het zijn tenslotte de ringen die jullie een leven lang zullen dragen. 

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel. U mag natuurlijk ook een afspraak maken op een tijd die u het best gelegen komt. Hiervoor kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. 

 

Wolters Juwelen

Pastoor Ohllaan 9
3451CB Vleuten
030-6771338

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media