Houden jullie de relatie wel vurig, ook na langere tijd?

Je huwelijk spannend houden

De liefde die jullie voor elkaar voelen is sterk en daarom hebben jullie dit bezegeld met een huwelijk. Het was een onvergetelijke dag waar al je familie en vrienden getuige van mochten zijn. En dan komt nu vaak de vraag; “En, hoe bevalt het getrouwde leven?” of “Is er iets veranderd nadat je getrouwd bent?” Waarschijnlijk zal er niet veel veranderen, maar je moet het natuurlijk zelf leuk en spannend maken. In dit artikel lees je wat een huwelijk met je doet en hoe je ook na je huwelijk de spanning erin kunt houden. 

Wat veranderd er nadat je getrouwd bent?

Net nadat je getrouwd bent, kunnen vrienden of andere bekenden de vraag stellen of het getrouwde leven bevalt en of er ook daadwerkelijk iets veranderd is. Waarschijnlijk verandert er niet veel, alleen dat jullie nu als man en vrouw door het leven gaan. Trouwen heeft iets magisch, je viert namelijk de liefde voor elkaar waar je vrienden en familie getuigen van mogen zijn. Ook brengt trouwen financieel wat voordelen met zich mee, alles is voor later namelijk goed geregeld. En mocht er na het huwelijk niets veranderd zijn, dan is dat alleen maar positief! Want als het wel anders was geweest, dan zou er ook iets niet kloppen. 

Een spannende huwelijksnacht

Stel je toch eens voor…

Stel je toch eens voor: jullie relatie verandert compleet na het huwelijk. Met dat vooruitzicht zou je niet in het huwelijksbootje willen stappen toch? Je houdt van je partner zoals hij of zij is, je wil geen ander en daarom heb je ervoor gekozen om met hem of haar te trouwen. Mocht je dus de vraag krijgen of iets veranderd is, zeg dan dat jullie nog meer van elkaar zijn gaan houden.

Ook na het huwelijk kun je je relatie spannend houden

Voorkom dat je in een sleur terecht komt. Investeer in je relatie. Boek bijvoorbeeld een hotel, ga een dagje weg, geniet van een heerlijk diner in je favoriete restaurant of ga samen naar de bioscoop. Maar ook op seksueel gebied kun je het spannend maken. Denk aan massageolie of iets anders sfeer verhogend. Online heb je hier verschillende mogelijkheden voor. Denk bijvoorbeeld aan leuke speeltes, maar er zijn ook andere speeltjes verkrijgbaar. Is dit helemaal niets voor jou? Dan kun je het gewoon bij een gezellig avondje uit houden. 

Kortom, investeer in je relatie en zorg ervoor dat jullie niet in een sleur terecht komen. Wij wensen jullie heel veel geluk en liefde toe!

Leuke adresjes

Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava

de huwelijksnacht in een luxe suite

Ook interessant

Een grote bruiloft plannen - dit zijn goede tips

Een grote bruiloft plannen - dit zijn goede tips

Een bijzondere huwelijksnacht

Een bijzondere huwelijksnacht

Ook na het trouwen zo houd jij de spanning erin

Ook na het trouwen zo houd jij de spanning erin
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media