Ook na het trouwen: zo houd jij de spanning erin!

Een spannende huwelijksnacht

Een aantal maanden gelegen hebben jullie volmondig “JA” tegen elkaar gezegd. En dat was natuurlijk niet voor niets. Jullie hebben beloofd elkaar voor eeuwig trouw te blijven en dat je er voor elkaar bent in goede en in slechte tijden. Doordat jullie deze geloftes naar elkaar uitgesproken hebben, is er de intentie om levenslang samen te blijven en je voor je relatie in te spannen. Maar wat doet trouwen eigenlijk met je relatie? Gaan er dingen veranderen? In dit artikel kun je lezen wat trouwen met je doet en hoe je ook na het trouwen de spanning erin kunt houden. 

De redenen om te gaan trouwen

 • Mensen trouwen met elkaar uit liefde. Je belooft je partner eeuwig trouw te blijven en dat je er voor elkaar bent in goede en in slechte tijden. Je spreekt geloftes naar elkaar uit. En door deze geloftes is er de intentie om levenslang samen te blijven en je voor je relatie in te spannen.
   
 • Door elkaar het ja-woord te geven waar je familie en vrienden bij zijn, laat je ze weten dat jullie voor elkaar bestemd zijn. Dat jullie bij elkaar horen. Vaak wordt het huwelijk gezien als een belangrijkste stap. De erkenning door je omgeving en je naasten, niet in het minst de familie, kan erg belangrijk zijn.
   
 • Een huwelijk wordt vaak gezien als iets romantisch. Het is één van de weinige tradities die nog wordt voortgeleefd. En als je trouwt, geef je natuurlijk een spetterend feest. Ook daar hebben de mensen vaak heel veel zin in.
   
 • Trouwen geeft ook rust en zekerheid.
   
 • Het huwelijk is een manier om allerlei erfeniskwesties te regelen. In het geval van het overlijden van één van beiden, gaat de erfenis naar de levende partner. 

Redenen om te gaan trouwen

Investeer in je relatie

Wanneer je getrouwd bent, kan dat invloed hebben op je relatie. Sommige stellen komen helaas na jaren samen zijn, terecht in een ‘sleur’. Dit heeft verschillende redenen. Het kan zijn wanneer jullie kinderen hebben, daar de volledige aandacht naartoe gaat en jullie dus langs elkaar heen leven. Maar je moet je relatie spannend houden en investeren in je relatie. 

Zo houd jij de spanning erin!

Er zijn verschillende manieren om je relatie leuk en spannend te houden. Je kunt bijvoorbeeld een hotelletje boeken, dagje weggaan, bioscoopje pakken of eens uiteten gaan. Je bent dan echt even samen weg en de focus ligt dan op elkaar. Maar ook op seksueel gebied kun je een stapje verder gaan. Zeker wanneer je een ondeugend type bent! Verras je partner met een heerlijke massageolie of iets anders sfeer verhogend. Online zijn daar veel mogelijkheden voor.

Huwelijksnacht in een hotel doorbrengen

Bij Easytoys.nl kun je bijvoorbeeld online tepelklemmen bestellen. Experimenteer ermee en mocht het niets voor je zijn, dan kun je altijd nog iets anders proberen of je houd het lekker bij een dagje weg. 

De moraal van dit verhaal; investeer in je relatie. Ook na het trouwen zijn er genoeg mogelijkheden om je relatie spannend te houden. Jullie hebben toch niet voor niets “JA” tegen elkaar gezegd?

Leuke adresjes

Zuiderzoet

Zuiderzoet

de huwelijksnacht op een exclusieve locatie
Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava

de huwelijksnacht in een luxe suite

Ook interessant

Een bijzondere huwelijksnacht

Een bijzondere huwelijksnacht

Na het trouwen...

Na het trouwen...
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media