De nieuwste trends in bruidsfotografie

De trouwreportage blijft jullie trouwdag tijdloos weergeven. Maar er zijn uiteraard wel regelmatig nieuwe trends op het gebied van de bruidsfotografie. De trends zie je vooral veel in de stijl van fotograferen, zoals de  documentaire stijl, en ook het fotograferen met behulp van een drone is een absolute trend in bruidsfotografie. Uiteraard willen de meeste bruidsparen dat alle mooie momenten worden vastgelegd. Van het aanzoek tot het avondfeest en alles wat daartussen zit.

Bruidsparen die waarde hechten aan de trouwfoto's zullen zeker een professionele fotograaf uit de provincie Utrecht e.o. of zelfs waar dan ook in Nederland inschakelen voor de trouwdag. Zij hebben kennis en ervaring van camera’s, het licht, de meest belangrijke momenten op jullie trouwdag, e.d. Hierdoor herken je dan ook een duidelijk een bruidsreportage van een professionele bruidsfotograaf. En het prijsverschil tussen een professionele bruidsfotograaf en een hobbyfotograaf staat niet in verhouding met de kwaliteit van de fotoreportage. 

Perfect_Moments_Photography_bruidsfotografieFoto: Perfect Moments Photography

Fotografietrends en tips

Van leuke kiekjes van het aanzoek en unieke foto's voor de save the date kaarten tot een iPad-fotoalbum of het huren van een photobooth in de provincie Utrecht...Tegenwoordig is bruidsfotografie in de provincie Utrecht zoveel meer dan alleen een fotoreportage op de dag zelf. Laat je inspireren door de nieuwste trends in bruidsfotografie. Ook hebben wij een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. 

Het huwelijksaanzoek vastleggen

Het huwelijksaanzoek is het allereerste bijzondere moment in de aanloop naar jullie bruiloft. Dit wil je natuurlijk vastgelegd hebben, maar niemand kan dit beter dan een professionele fotograaf. Het kost je misschien wat extra geld, maar je krijgt er de mooiste foto’s voor terug. Je verrast je geliefde hierbij niet alleen met een mooie ring, maar ook met een prachtige en unieke herinnering! Dubbel surprise! De foto’s van het huwelijksaanzoek kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor de save the date kaart. Ben je actief op de Social Media en wil jij met jouw vrienden/volgers op de hoogte brengen van dit bijzondere moment? Dan maak je met een aantal professionele foto’s zeker indruk! 

Niet een, maar twee fotografen!

Op de dag zelf wil je natuurlijk alle mooie momenten vastgelegd hebben. De bruidsfotograaf mag eigenlijk geen moment missen. De meeste fotografen komen alleen, maar met twee fotografen heb je nog meer de garantie dat elk speciaal moment van jullie bruiloft wordt vereeuwigd. Of dat net die ene foto van de “kus” mooier is dan de andere. In de ochtend van jullie trouwdagin de provincie Utrecht worden de eerste foto’s al geschoten wanneer jullie je afzonderlijk van elkaar klaarmaken voor de grote dag. 

fotozoet_bruidsfotograafFoto: Fotozoet

Slecht weer op jullie trouwdag?

Zijn de weergoden jullie niet goed gezind op de trouwdag? Geen nood! Er zijn tal van leuke en originele binnenlocaties waar jullie foto’s kunnen maken als je gaat trouwen met slecht weer. Vaak beschikt de locatie waar de huwelijksvoltrekking plaatsvindt ook over diverse mooie ruimtes voor een fotoshoot. En anders misschien bij het restaurantje waar jullie allereerste etentje plaatsvond of misschien een openbare kerk waar jullie terecht kunnen. Maar het is verstandig om zo'n uitvalsbasis voor de fotoreportage al in de voorbereiding op de trouwdag als plan B mee te nemen.

Photobooths: pure entertainment

Het is al meer ingeburgerd dan dat het een hype is... de photobooth! Met een photobooth worden jullie bruiloftsgasten op de mooiste dag van je leven op een hilarische manier op de foto vastgelegd. Een photobooth zorgt voor beleving en je gasten kunnen de fotostrip als blijvende herinnering mee naar huis nemen. Jullie kunnen deze bestanden zelf ook ontvangen. Een photobooth huren kan in allerlei varianten. Kies dus een photobooth die bij de stijl van jullie bruiloft past. Let wel op: een photobooth is geen vervangen van een fotograaf. Een photobooth is een vorm van pure entertainment die dankzij de foto's ook nog eens een blijvende herinnering aan jullie trouwdag geeft!

photobooth_huren_utrecht

Jullie eigen fotoboek

Zoveel prachtige beelden van jullie bruiloft wil je natuurlijk op een mooie manier presenteren. Ga voor trendy en chic met jullie eigen fotoboek ofwel coutureboek. Dit is geen standaard fotoalbum, maar meer een soort van koffietafelboek zoals je die ook bij kunstenaars en architecten ziet. 

Ga je binnenkort trouwen en ben je nog op zoek naar een professionele fotograaf in de provincie Utrecht? Neem dan even een kijkje tussen de fotografen op deze website

Leuke adresjes

VanZijp Fotografie

VanZijp Fotografie

MOMENTS TO REMEMBER
Fotozoet

Fotozoet

elk moment liefdevol vastgelegd
Nelleke Uenk Fotografie

Nelleke Uenk Fotografie

enthousiaste, gezellige en creatieve fotograaf
DeFotoJonge

DeFotoJonge

Spontane bruidfotografie

Veel gestelde vragen over De trends in bruidsfotografie

Het fotograferen m.b.v. een drone is zeker een trend in bruidsfotografie. En ook de stijl van fotograferen, zoals de op natuurlijke wijze geschoten trouwreportages of juist in een filmstijl waarbij in de nabewerking die filmstijl extra wordt toegepast. Maar het trefwoord PUUR is toch wel de meest toegepaste trend door de trouwfotografen in de provincie Utrecht en uiteraard ook in heel Nederland.

De photobooth wordt bijna altijd verhuurd door bedrijven die zich daarin gespecialiseerd hebben. De photobooth behoort tot de categorie entertainment, en dus zeker niet tot de fotografie. Een photobooth is ludiek, maar met de kwaliteit van de foto's wil een fotograaf niet mee vergeleken worden. Twee totaal verschillende vakgebieden dus!

De meest bijzondere en emotionele momenten zijn voor de trouwfotograaf het belangrijkst om vast te kunnen leggen. Maar op het moment dat jullie elkaar het jawoord geven, worden de tranen bij jullie ouders, familie, vrienden e.d. niet vastgelegd. Je hoeft niet voor de hele trouwdag 2 fotografen in te huren, het kan ook alleen voor de huwelijksvoltrekking, de kerkelijke ceremonie, het aansnijden van de bruidstaart e.d.
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media