Aankleding van je huwelijksfeest, de finishing touches

Aankleding voor het huwelijksfeest

Je bruiloft moet een feestje worden. Voor de dag van je leven mag je alles uit de kast halen om er een onvergetelijk evenement van te maken. Allereerst is het van belang dat je natuurlijk ervoor dat je als bruidspaar er zo mooi mogelijk uitziet. Jullie zijn immers het stralende middelpunt? Daarom laat je niets aan het toeval over en kies je met zorg de o zo belangrijke trouwjurk en -pak. 

Lekker eten en goede muziek

Net zo belangrijk is de trouwlocatie, de catering en de muziek. Drie zaken die je niet aan het toeval kan overlaten, tenminste wanneer je wilt dat elke gast het naar zijn zin heeft. Een goed feest loopt op eten, drinken en muziek. Dat zijn de zaken die de algemene sfeer bepalen.

Heerlijke bruidstaart

Vergeet de rest niet!

Zijn die hoofdzaken geregeld dan kun je naar de rest van de aankleding en details kijken. Zoals bijvoorbeeld bloemen, ballonnen en een rode of gekleurde lopers. Dit zijn de dingen die een locatie helemaal afmaken en waarmee je je eigen stempel kan zetten. 

Rode loper, roze, gouden, witte, groene lopers...

Neem nou de genoemde lopers. Samen over een – bijvoorbeeld – rode loper tussen de genodigden lopen geeft net iets extra's aan de gang naar de ambtenaar of het altaar. Een loper trekt ieders aandacht en symboliseert als het ware jullie nieuwe levensweg. Die je samen als kersvers bruidspaar gaat bewandelen.

Stijlvolle begrenzing

Bij een rode loper horen natuurlijk afzetpalen. Niet alleen is het gebruik van afzetpalen een finishing touch, het geeft ook aan dat het niet de bedoeling is dat iedereen over de loper wandelt. 

Bijzonder huwelijksfeest

Binnen en buiten; huren of kopen?

Voor je tot aanschaf van de lopers en de afzetpalen gaat moet je eerst bedenken waar ze gebruikt gaan worden. Voor een locatie buiten moet je zorgen artikelen die tegen een regenbuitje kunnen. Het is overigens niet altijd nodig om de lopers en afzetpaaltjes te kopen. Er is vaak de mogelijkheid om te huren. Vraag hiernaar bij de leverancier, die helpt je graag verder.

Leuke adresjes

Madam Croque & Crêpes Foodtruck

Madam Croque & Crêpes Foodtruck

Romantische foodtruck
Hotel Flora Batava

Hotel Flora Batava

trouwlocatie op het mooiste stukje van de Vecht

Ook interessant

Trouwkaarten online bestellen

Trouwkaarten online bestellen

Toffe kleding voor de bruidskinderen

Toffe kleding voor de bruidskinderen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media