Trouwen in de gemeente Bunnik

Trouwen_in_Bunnik

Met een huwelijk leggen jij en je partner jullie relatie officieel vast bij de ambtenaar van de burgerlijke stand. In Nederland kunnen een man en een vrouw, twee mannen of twee vrouwen met elkaar trouwen. Voordat het huwelijk gesloten kan worden, moet je je voornemen eerst melden in de gemeente waar je wilt trouwen.

Trouwlocaties

• Gemeentehuis Bunnik
• Buitengoed de Boomgaard
• Fort bij Vechten
• De Landgoederij
• Kasteel Cammingha (onderdeel van De Landgoederij)
• Ridderhofstad Rhijnauwen (Stayokay)
• Trouwkapel Samaya
• Wapen van Werkhoven
• Het Witte Kerkje

Trouwambtenaren

Twee mensen kiezen voor elkaar en willen hun relatie in het bijzijn van familie en vrienden met een huwelijk bevestigen. Dat is een uniek moment uit je leven. Daarbija past uiteraard geen standaard toespraak! Op maat gesneden, eigentijdse ceremonies waarin bruidsparen zichzelf van het begin tot het eind herkennen: dat is het handelsmerk van een trouwambtenaar of Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) van de gemeente Bunnik. De trouwambtenaren nemen uitgebreid de tijd om tijdens het kennismakingsgesprek met het bruidspaar te komen tot de gewenste invulling van de trouwceremonie. Gastsprekers, livemuziek of bijvoorbeeld een persoonlijk woord door het bruidspaar zelf? Het kan allemaal!

De trouwambtenaren van de gemeente Bunnik gaan graag aan de slag met de wensen en ideeën van het bruidspaarn en kunnen vanuit hun ruime ervaring uiteraard ook verrassende suggesties doen. Het resultaat van dit alles: een onvergetelijke trouwceremonie in de bijzondere gemeente Bunnik! 

Als je voorkeur hebt voor een bepaalde trouwambtenaar, dan houdt de gemeente daar rekening mee. In alle overige gevallen wijst de gemeente vol vertrouwen een van de enthousiaste trouwambtenaren aan het bruidspaar toe.

Trouwen op een locatie naar keuze

Naast de bovenstaande locaties is het ook mogelijk om op een andere locatie te trouwen. Voor een andere, eigen gekozen, locatie moet je je verzoek minimaal 4 maanden van tevoren bij de gemeente indienen. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Trouwtijden Gemeentehuis Bunnik

Je kunt van maandag t/m vrijdag van 09.00 t/m 17.00 uur trouwen in het gemeentehuis.
En je kunt ook op zaterdag trouwen vanaf 12.00 t/m 16.00 uur.

Huwelijkskosten

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen 

In Bunnik kun je op maandagmorgen om 09.00 of om 10.00 uur gratis trouwen. Je moet hiervoor op tijd een afspraak maken. Het voltrekken van een kosteloos huwelijk is slechts een formele handeling. Er wordt geen toespraak gehouden. Het huwelijk wordt voltrokken in een spreekkamer. Daarom is er geen ruimte voor een (groot) gezelschap. Alleen de getuigen kunnen hierbij aanwezig zijn. De voorbereidingen zijn hetzelfde als bij ieder ander huwelijk. Je moet dus ook eerst een melding van het huwelijk doen.

Meer informatie over trouwen in Bunnik

Gemeente Bunnik
Singelpark 1
3984 NC Odijk
Telefoon:(030) 659 48 48
Website: www.bunnik.nl
E-mail: info@bunnik.nl

Leuke adresjes


De Galazaak

De Galazaak

prachtige en voordelige bruidsmode in Amersfoort
Koningkaart

Koningkaart

op het gebied van trouwkaarten is echt alles mogelijk

Ook interessant


De goudsmid onder de loep

De goudsmid onder de loep

De bruidstaart

De bruidstaart
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media