De bruidstaart

Na het ja-woord is het dan eindelijk tijd voor het eerste deel van het bruiloftsfeest... het aansnijden van de bruidstaart. Alle officiële onderdelen waren uiteraard een speciale en onvergetelijke ervaring, maar als het moment eenmaal daar is om de taart aan te snijden, ben je vast en zeker ook wel blij dat de feestelijkheden gaan beginnen. 

De_bruidstaart_vruchten

De bruidstaart in de Hoofdrol

De bruidstaart speelt een belangrijke rol op jullie huwelijksdag, want het is dus het eerste moment van huwelijksfeest! En tevens zijn de ogen van alle gasten op de bruidstaart gericht als jullie de deze aansnijden.Maar niet alleen de ogen van de gasten staan op scherp... ook de lens van de bruidsfotograaf staat op scherp om die prachtige taart voor eeuwig vast te leggen in jullie herinnering.
Je zult begrijpen dat ook de bruidstaart heel even een hoofdrol vervult tijdens jullie huwelijksfeest.

De_bruidstaart

Bruiloftskoekjes en cupcakes 

Wil je iets heel anders dan een traditionele trouwtaart, dan kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld feestelijke cupcakes of een bruidsijstaart als afsluiting van het huwelijksdiner. Cupcakes gaan overigens ook uitstekend samen met de traditionele bruidstaarten. 
Een nieuwe traditie bij trouwen zijn de bruiloftkoekjes. 

koekjes_sweet_things

De traditie van de bruidstaart

De bruidstaart kent eigenlijk een hele lange traditie. Al sinds jaar en dag is dit fenomeen niet meer weg te denken bij een huwelijksfeest. Lees ook ons item over de traditie van de bruidstaart en laat je zo inspireren over dit onmisbare onderdeel van jullie trouwdag.

bruidstaart_trouwen

Aanbieders van mooie bruidstaarten of een ijstaart

Bruidstaarten en cupcakes worden door zeer uiteenlopende specialisten gemaakt en gecreëerd. Voor een mooie bruidstaart kun je terecht bij de traditionele banketbakker, bij een patissier, ijssalon voor de bruidsijstaart, en de specialisten die niets anders doen dan lekkere taarten en cupcakes maken. 
 

button_bruidstaarten

De afbeeldingen op deze pagina zijn van Sweet Things

Leuke adresjes

CreAlied

CreAlied

op maat gemaakte bedankjes voor de bruiloft
Madam Croque & Crêpes Foodtruck

Madam Croque & Crêpes Foodtruck

Romantische foodtruck

Ook interessant

De Voorbereiding

De Voorbereiding

Aankleding van je huwelijksfeest

Aankleding van je huwelijksfeest
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media