Trouwen in de gemeente Nieuwegein

Trouwen_in_NieuwegeinJullie gaan trouwen? Gefeliciteerd! Nu moet er voor deze dag veel geregeld worden. Op deze pagina vinden jullie alvast alle informatie die jullie nodig hebben om te trouwen in de gemeente Nieuwegein. 

Melding huwelijk

Voordat je gaat trouwen doe je melding van het voorgenomen huwelijk. Dit doe je bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente waar je gaat trouwen. Dit kun je doen op afspraak of schriftelijk. Zie daarvoor de formulieren op de website van de gemeente. Aan te raden is om dit op afspraak te doen, omdat wij dan eventuele vragen kunnen beantwoorden, de trouwzaal kunnen laten zien, de gegevens van de getuigen direct hebben en je jezelf direct kunt legitimeren.

Trouwlocaties

De gemeente Nieuwegein staat open voor een huwelijksvoltrekking volgens jullie eigen wensen. De gemeente wil graag dat de trouwdag precies zo loopt zoals jullie het hebben voorgesteld. De huwelijksvoltrekking kan in Nieuwegein plaatsvinden in de mooie trouwzaal van het gemeentehuis, maar het is ook mogelijk om een eigen trouwlocatie uit te kiezen.

Huwelijkskosten

Overzicht kosten huwelijk

Gratis trouwen

Op maandag of dinsdagochtend om 10.00 uur kun je gratis trouwen. Een kosteloos huwelijk is zonder toespraak, waarbij maximaal 10 gasten zijn toegestaan.

Voor meer informatie over trouwen in Nieuwegein

Gemeente Nieuwegein
Stadsplein 1
3431 LZ Nieuwegein
Tel: 030 6071911
Website: www.nieuwegein.nl
E-mail: gemeente@nieuwegein.nl

Trouwbedrijven gemeente Nieuwegein


De Stijl Floral Design

De Stijl Floral Design

Nieuwegein

Ook interessant


Verschillende soorten trouwringen

Verschillende soorten trouwringen
Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media