Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Buitenplaats Sparrendaal exclusieve feestlocatie voor bruiloften

Stijlvol en romantisch trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen 

Bij Buitenplaats Sparrendaal kunnen jullie je hele bruiloft uitbundig vieren! Trouwen (binnen of buiten), receptie, diner en feest; tijdens de dag kunnen jullie en jullie gasten van de verschillende feestzalen en de heerlijke tuinen genieten. U kunt een voorbereidingstraject verwachten waarin wij precies de juiste vragen stellen en een huwelijk waarop wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Er kan bij mooi weer natuurlijk buiten getrouwd worden, maar ook kan er buiten geborreld en gegeten worden. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen en buitenmogelijkheden voor de bruidsreportage. Jullie zijn altijd het enige bruidspaar op het landgoed: Exclusiviteit gegarandeerd!

Jullie trouwdag

Naast een fantastische en sfeervolle entourage kunnen jullie rekenen op persoonlijke begeleiding in de aanloop naar jullie trouwdag, verrukkelijk eten en drinken, een geweldige en vriendelijke service en aandacht voor details. Het enige dat jullie hoeven te doen is te genieten van elkaar, van de dag en van jullie gasten. Was het maar alvast zover!

Eigentijds interieur

De feestlocatie bestaat uit verschillende, prachtig gedecoreerde ruimtes, verspreid over 2 etages, die opnieuw zijn ingericht en zijn voorzien van een modern en smaakvol interieur. We denken graag met jullie mee hoe we jullie gasten per onderdeel van de dag kunnen verrassen met een nieuwe sfeervolle ruimte!

Overnachten

In de directe omgeving van de buitenplaats zijn er voldoende overnachtingsmogelijkheden.

Ruime ervaring

Buitenplaats Sparrendaal heeft een nieuwe eigenaar en is daarmee familie geworden van Buitenplaats Amerongen. Jullie kunnen dan ook gebruik maken van de ruime ervaring bij het vormgeven en de organisatie van jullie huwelijksdag. Wij kijken er naar uit jullie mooiste dag te organiseren, welkom!


Hoofdstraat 89
3971KE  DRIEBERGEN
Tel: 0343-206006
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie