De Galazaak gekleurde en moderne trouwkleding

  • 4_de_galazaak_den-bosch_kleding-bruiloft
  • 3_de_galazaak_den-bosch_kleding-bruiloft
  • 2_de_galazaak_den-bosch_jurk-bruiloft
  • 1_de_galazaak_den-bosch_gelegenheidskleding
  • 4_de_galazaak_den-bosch_kleding-bruiloft
  • 3_de_galazaak_den-bosch_kleding-bruiloft
  • 2_de_galazaak_den-bosch_jurk-bruiloft
  • 1_de_galazaak_den-bosch_gelegenheidskleding
Naar de website  

Trouwjurken in grote en kleine maten

'De Galazaak is gespecialiseerd in moderne avondjurken, galajurken en cocktailjurken met veel variaties in kleur, model en stijl. Je zit bij ons zeker goed voor alternatieve trouwkleding en voor jurken voor de bruidsmeisjes of voor de moeder van de bruid. De jurken zijn in kleine en grote maten van 32 tot ver in de vijftig, en in prijsklassen van 40 tot 400 euro. De Galazaak is een galawinkel van deze tijd, modern, open, strak, met 9 ruime paskamers.

Uitgebreid jurken passen

Wij werken vanuit de winkels in Amersfoort en Den Bosch, waar je jouw trouwkleding uitgebreid kunt passen met bijpassende accessoires als sieraden, tasjes, bolero's en galaschoenen. En je kunt jouw aankoop direct meenemen vanuit de voorraad. De collectie wordt regelmatig aangevuld en veranderd, neem daarom af en toe een kijkje op de website of de Facebook pagina. Ook handig: Elke zondag geopend en te bezoeken zonder afspraak!'

Een breed assortiment bruidsaccessoires

'De Galazaak is gespecialiseerd in avondjurken en bijpassende bruidsaccessoires als sieraden, tasjes, bolero's en schoenen. Hier vind je een breed assortiment aan bruidsaccessoires om jouw outfit helemaal af te maken! De Galazaak werkt vanuit de winkels in Amersfoort en Den Bosch, waar je jouw aankoop direct mee kunt nemen uit de voorraad. Het zijn galawinkels van deze tijd, modern, strak en open. De jurken van De Galazaak zijn galajurken en cocktailjurken met veel variaties in kleur, model en stijl. Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan via het formulier.

De Galazaak

Westsingel 10
3811BA Amersfoort
033-3030792

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:*
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:*
Telefoon:*
Trouwdatum:
Optie:
Informatie aanvragen:*
 

Bezoek ook de website:

Trouwen in Noord-Holland

Volg ons op social media