Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

De Galazaak prachtige en voordelige bruidsmode in Amersfoort

Bruidsmode in grote en kleine maten

'De Galazaak is de plek met de mooiste bruidsmode, unieke galajurken, hippe coctailjurken, adembenemende avondjurken en veel andere feestelijke jurkjes met veel variaties in kleur, model en stijl. Bij ons zit je zeker goed voor alternatieve bruidsmode, en voor jurken voor de bruidsmeisjes of voor de moeder van de bruid. De jurken zijn verkrijgbaar in grote en kleine maten, en in prijsklassen van 40 tot 400 euro. Onze winkels zijn groot, modern en licht, hebben rustige paskamers en zitten in het levendige centrum van de stad. 

Uitgebreid jurken passen

De Galazaak heeft vier vestigingen in Eindhoven, Amersfoort en Den Bosch. In onze winkels kun je de jurken uitgebreid passen met bijpassende accessoires als sieraden, tasjes, bolero's en galaschoenen. En je kunt jouw aankoop direct meenemen vanuit de voorraad. De collectie wordt regelmatig aangevuld en veranderd, neem daarom af en toe een kijkje op de website of de Facebook pagina. 

Accessoires voor speciale gelegenheden

Ook kun je bij ons terecht voor prachtige bijpassende accessoires als sieraden, tasjes, bolero's en schoenen. Accessoires maken jouw outfit helemaal af! Nieuwsgierig geworden? Vraag meer informatie aan via het formulier.


Westsingel 10
3811BA  AMERSFOORT
Tel: 033-3030792
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie