Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Trouwvervoer Midden-Nederland auto huren met chauffeur

Welkom bij Trouwvervoer Midden-Nederland

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij beschikken over het volgende bijzondere trouwvervoer: * De Bentley S3/Rolls-Royce Silver Cloud 3 * Bentley Mark VI * Jaguar MK IX.

Bentley S3/Rolls-Royce Silver Cloud 3

De Bentley S3/Rolls-Royce Silver Cloud 3 is uitgevoerd in een prachtige kleurencombinatie: Donkerblauw/Zilver. De auto verkeerd in een uitmuntende staat en is verder voorzien van een lichtblauw lederen interieur, een notenhouten dashboard en picknicktables. Deze auto is gebruikt bij een TV-opname van het programma Miljonairs van Henny Huisman

Bentley Mark VI

De Bentley Mark VI is uitgevoerd in een chique kleurencombinatie: Zwart/Garnet (donkerrood), de kleurstelling van het Engelse Koningshuis. De auto verkeerd in een uitmuntende staat en is verder voorzien van een rood lederen interieur, een notenhout dashboard, picknicktables en een groot schuifdak.

Jaguar MK IX 

De Jaguar MK IX is uitgevoerd in een prachtige donkerblauwe kleur. De auto verkeerd in een uitmuntende staat en is verder voorzien van een rood lederen interieur, een notenhouten dashboard en picknicktables.


De Duiker 61
3461JE  LINSCHOTEN
Tel: 0348 420751
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie