Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

TZ Trouwringen uw trouwringenspecialist 4x in Nederland

TZ Trouwringen, jouw trouwringen specialist!

Iedereen weet dat goud de laatste tijd kostbaar is geworden. De prijzen van de trouwringen van TZ Trouwringen behoren tot de scherpste. Betaalbare trouwringen kenmerken zich vaak dat de trouwring wat dunner is dan de de duurdere variant. Dit hoeft niet te betekenen dat de kwaliteit van de trouwring daardoor veel minder is! TZ Trouwringen geeft ook bij deze trouwringen levenslange garantie! De duurdere trouwringen kunnen ook uitgevoerd worden in een andere goud legering, waardoor de trouwringen wel hun dikte behouden maar aanzienlijk goedkoper geprijsd zijn. Ook is het mogelijk de trouwringen te combineren met andere materialen zoals palladium. Via één van onze trouwringen configurators kunnen jullie zelf ook jullie eigen trouwringen samenstellen met bijv. palladium en goud.

Uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende specialisten

TZ Trouwringen is uitgegroeid tot één van de meest toongevende specialisten op gebied van trouwringen en verlovingsringen. Wij vertegenwoordigen uitsluitend Europese TopMerken die op hun beurt met vakmanschap, passie en liefde jullie gewenste trouwringen vervaardigen. Daarom geven wij levenslange garantie op jullie unieke trouwringen en bij verlies van diamant vervangen wij deze kosteloos.

Vestigingen

TZ Trouwringen heeft eigen vestigingen en werkt met franchisenemers, hieronder tref je de vestigingen aan. Let op: Niet in iedere vestiging is het zelfde assortiment aanwezig. Indien jullie er zeker van willen zijn dat het model van jullie keuze bij de vestiging aanwezig is, neem dan eerst even contact op met de betreffende vestiging. Zij kunnen er voor zorgen dat het model op de door jullie gewenste dag aanwezig is. Wij zijn op dit moment gevestigd in de volgende plaatsen: Zwolle, 's-Hertogenbosch, Arnhem, Apeldoorn, Haarlem en Den Haag.


Thorbeckegracht 13
8011VL  ZWOLLE
Tel: 038 2304868
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie