Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Ernst Sillem Hoeve omdat je maar een keer ja zegt

Het huwelijksfeest zoals jij wenst

Jouw huwelijksfeest in Ernst Sillem Hoeve vullen wij in zoals jij wenst. Ons Koetshuis uit 1880 bied je een unieke en historische feest- en trouwlocatie, waarbij grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. In deze bijzondere zaal heb je volop mogelijkheden voor een spetterend feest met band en verlichte dansvloer, een culinair diner of een verrassend buffet. In onze gezellige bar de Ruif organiseren wij graag jouw borrel of receptie met een hapje. Elke bruiloft is uniek en wij hebben alles in huis om jouw trouwdag te laten slagen.

De gehele trouwdag onder 1 dak vieren

Ernst Sillem Hoeve is een bijzondere trouwlocatie, bij ons kun je de gehele huwelijksdag onder 1 dak vieren. Het stijlvolle Koetshuis met de prachtige glas-in-loodramen, de hoge lambrisering, de dieprode gordijnen en de schitterende kroonluchter leent zich bij uitstek voor een romantische huwelijksvoltrekking. Na elkaar het jawoord te hebben gegeven verzorgen wij graag een feestelijke toast. Naast een perfecte trouwlocatie biedt Ernst Sillem Hoeve ook een geweldig decor voor fotoreportages. Wij maken van jouw trouwdag een onvergetelijke dag!

Luxe bruidssuite

Jouw feestelijke dag sluit je in stijl af in onze luxe bruidssuite inclusief romantisch bruidsarrangement en geniet je de volgende dag nog na met een ontbijt op bed. Ook jouw gasten hoeven nog niet naar huis en verblijven bij Hotel Ernst Sillem Hoeve in moderne hotelkamers. Zij mogen genieten van de hotelfaciliteiten, zoals het zwembad, de bar met open haard kamer of een wandeling door het park. Trouwlocatie Ernst Sillem Hoeve nabij Utrecht verzorgt jouw huwelijksdag van de huwelijksvoltrekking tot en met de bruidssuite.


Soestdijkerweg 10-b
3734MH  DEN DOLDER - LAGE VUURSCHE
Tel: 035 6668541
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie