Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Does Photo Art dé fotograaf met heel veel passie voor het vak

Jullie gaan trouwen….gefeliciteerd!

En natuurlijk moet deze unieke dag vastgelegd worden! Ik zou dit graag voor jullie verzorgen. Hoe? Dat ligt helemaal aan jullie wensen. Wil je een fotograaf? Een videograaf? Of ga je voor het volledige pakket en ga je voor allebei? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Mijn naam is Remco Does en al meer dan 25 jaar leg ik de liefde vast op beeld. Het is voor mij een eer om ook jullie grote dag vast te mogen leggen.

De dag zelf

Er zijn veel mogelijkheden voor een trouwreportage. Uiteraard kunnen we naar strand of bos, maar ook andere bestemmingen zijn fantastisch! Een hooischuur, scheepswerf, graffiti-wall….daarin denk ik ook graag met jullie mee. 

Tijdens de rest van de dag ben ik op de achtergrond aanwezig en leg alle momenten vast. Die spanning en emotie bij die eerste blik, de trotse familie, de verliefde blik naar elkaar en niet vergeten….vooral de lol en het plezier…… Hoe dan ook, de liefde spat er vanaf!

Ontmoeten

Spreekt mijn stijl je aan? Bel, mail of app me dan, dan kan ik jullie nog veel meer vertellen over de mogelijkheden. Graag tot ziens!

Groet, Remco 


Florijnstraat 24
1827GK  ALKMAAR
Tel: 0651361181
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie