Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Kasteel Groeneveld unieke feestlocatie met diverse mogelijkheden

Kasteel Groeneveld

Kasteel Groeneveld te Baarn is een 18e-eeuwse buitenplaats en één van de meest bijzondere voorbeelden van een buitenhuis uit die tijd. Sinds de 17e eeuw kwamen regenten en kooplieden naar buitenplaatsen om op enige afstand van de stad te genieten van het goede leven: rust, ruimte, frisse lucht, natuur, cultuur, lekker eten, ontmoetingen en goede gesprekken. Tegenwoordig wordt de locatie als feestlocatie voor bruiloften gebruikt.

Grand Café Groeneveld

In het sfeervolle Koetshuis, waar voorheen de paarden gevoed en geborsteld werden, is nu Grand Café Groeneveld gevestigd. Was het huwelijksaanzoek jullie hoogtepunt van de afgelopen vakantie? Hoewel het een goed bewaard geheim is, is het huwelijk laten voltrekken op Groeneveld wel mogelijk. Trouwen kan in het kasteel of buiten in de tuin en in het Grand Café kan uw huwelijksreceptie plaatsvinden. Een BBQ op het terras of een uitgebreid diner op de Koetshuiszolder behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op

Jullie trouwdag is de belangrijkste dag van jullie leven en wij dragen daar graag voor een klein stukje aan bij! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 


Groeneveld 2
3744ML  BAARN
Tel: 035-5420446 / 035-5421192
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie