Chefs on Tour, een creatief cateringbedrijf op topniveau van broer en zus Michiel en Caroline de Bruijn. Na jaren in sterrenkeukens gewerkt te hebben, waarvan twee jaar als sous-chef van restaurant Vermeer (**) in Amsterdam, was het voor Michiel de Bruijn tijd voor een volgende stap. In plaats van het opzetten van een eigen restaurant, heeft hij er voor gekozen het sterren niveau te vertalen naar catering. In 2005 is hij begonnen met Chefs on tour.
Zijn zus Caroline is in het jaar daarna afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld academie. Sinds die tijd vergezelt ze haar broer in de keuken. Aan zijn zijde heeft zij zich het koksvak eigen gemaakt. Samen kunnen ze op iedere gewenste locatie voor de culinaire omlijsting verzorgen. Een walking dinner in een kasteel, een barbecue bij u in de tuin, een diner aan tafel in een koeienstal, een receptie met fingerfood op het strand, een toren van kleine taartjes op een boot, niks is te gek. Ook voor de aankleding kunt u bij Chefs on Tour terecht.