Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Sweet Vibes uw bruidstaart op maat met een proefsessie vooraf

Uw bruiloft wordt de mooiste dag van uw leven

Wij gaan tot het uiterste en verder om aan uw wensen te voldoen. Sweet Vibes stelt alles in werk om uw huwelijksdag tot de mooiste dag van uw leven te maken. 

Vrijblijvende afspraak

Heeft u interesse in één van onze bruidstaarten? Dan kunt u contact opnemen via het formulier. Hierna maken wij een afspraak met u en wordt u uitgenodigd in de Cakestudio van Sweet Vibes, die is gevestigd in De Meern, nabij Utrecht. Tijdens deze vrijblijvende afspraak bespreken wij samen met u alle details van uw bruidstaart en bijvoorbeeld ook de mogelijkheid voor een Sweet Table.

Proefsessie

Daarnaast is het mogelijk om een proefsessie in te plannen. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om drie samenstellingen van heerlijke taart en verrassende vulling te proberen.

De taart wordt op locatie bezorgd

Nadat wij de bevestiging van u hebben ontvangen, door middel van het ondertekenen van de algemene voorwaarden en het ontvangen van 50% van het totaalbedrag, is uw bruidstaart op uw trouwdatum bevestigd. De taart wordt bezorgd op locatie en wordt tot in de puntjes klaargemaakt voor uw grote dag. Wij zouden het een eer vinden om een steentje te mogen bijdragen aan uw mooiste dag.


Landzigt 16-9
3454PE  DE MEERN
Tel: 030-2766679
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categorie