Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

 

 

Archief trouwennieuws Utrecht

 

De Bruidstaart

De_bruidstaart

Na het ja-woord is het dan eindelijk tijd voor het eerste deel van het bruiloftsfeest... het aansnijden van de bruidstaart. Alle officiële onderdelen waren uiteraard een speciale en onvergetelijke ervaring, maar als het moment eenmaal daar is om de taart aan te snijden, ben je vast en zeker ook wel blij dat de feestelijkheden gaan beginnen.

Lees meer...


Bestel jullie trouwkaarten online

Flessenpost-bruiloft-uitnodiging
De winter is bijna voorbij en we zien overal alweer de zon verschijnen en bloemen tevoorschijn komen. We weten allemaal wat dit betekent: de lente komt eraan, oftewel het trouwseizoen is in zicht! De trouwplannen kunnen nu echt beginnen en jullie kunnen starten met het regelen van de locatie en catering, en natuurlijk het maken van een gastenlijst:

Lees meer...


 

Bedankjes voor een winterbruiloft

 

startafbeelding_locomix

Er zijn best wel eens stellen die ervoor kiezen om in de winter maanden te trouwen. De meeste stellen geven de voorkeur aan trouwen in de lente of zomer, maar sommige kiezen er bewust voor om in de winter te trouwen. In de winter staat vaak sneeuw centraal, ook al zien wij hier niet zo vaak sneeuw, toch wordt op een winterbruiloft gebruik gemaakt van winterse elementen. Denk hierbij aan nepsneeuw.

 Lees meer...

 


 

De goudsmid onder de loep...

trouwring_goudsmid
Willen jullie heel persoonlijke trouwringen? Dan is een bezoekje aan een goudsmid een aanrader!
Een goudsmid ontwerpt en maakt trouwringen, met veel oog voor detail en gevoel voor perfectie. Het resultaat: een paar onderscheidende trouwringen die enig zijn in hun soort.

Lees meer...

 


 

Trouwkaartentrends 2015

01_Poobies_Trouwuitnodigingen
Het trouwseizoen van 2015 is weer in volle gang. Naast de toenemende interesse in trouwlocaties, trouwkleding en trouwringen, worden ook weer veel trouwkaarten besteld. Maar wat zijn de trends in trouwkaarten en trouwuitnodigingen voor 2015?

Lees meer...

 


 

Verschillende soorten en materialen van trouwringen

 

trouwringen_goud_verweij

Hij heeft je op een romantische manier ten huwelijk gevraagd en jij zei JA! Hier was natuurlijk een prachtige verlovingsring voor nodig.  

Lees meer...

 


 

Betekenis van bloemen

 

stijl_floral_design_trouwboeket

Foto: De Stijl Floral Design

Je denkt er misschien niet telkens bij na als je bloemen geeft of ontvangt, maar
"zeg het met bloemen" heeft eigenlijk een hele diepe betekenis.

Lees meer:..

 


 

Huwelijksjubileum

 

Huwelijksjubileum_vieren
5 jaar getrouwd en dan je houten jubileum vieren? Na 10 jaar een blikken trouwdag?
Waar blijven de edelmetalen zoals het brons, zilver, goud en platina? En de diamanten en briljanten? Want daar gaan we toch allemaal voor! 

Lees meer...