Home
Instagram Pinterest Facebook Twitter

Iris Wuijster Fotografie alle bijzondere momenten vastgelegd

Iris Wuijster Fotografie -  kleurrijk, puur en helemaal jezelf

Kids op jullie bruiloft? Ik vind het extra leuk!


Hi aanstaand Bruidspaar, 

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd met dit fantastische voornemen! Wat een heerlijk vooruitzicht, geniet lekker samen van deze bijzondere voorbereidingstijd.  

Bruidsfotografie zonder geposeer: Van de shoot maak ik graag een heerlijk momentje voor samen, even weg van de drukte, tijd voor elkaar. Jullie liefde en plezier zullen van de foto's spatten. De rest van de dag leg ik journalistiek vast, lekker ongedwongen en losjes en bijna zonder dat je het merkt. 

Ik vertel jullie verhaal met heel veel enthousiasme in mooie pure beelden, waarin jullie de sfeer van de dag herkennen zoals het echt was. De emoties, prachtige details, de gasten, alle fijne bijzondere momenten, een schaterlach en een traan. Ik ga op tussen jullie gasten en pak die momenten, die er echt toe doen. Zodat je keer op keer, zelfs jaren later nog, de dag opnieuw beleeft.

Spelen kinderen een rol op jullie bruiloft? Super! Als gezins- en bruidsfotograaf, vind ik namelijk niets leuker dan deze twee te combineren. Jullie kids betrek ik bij alle bijzondere momenten, want natuurlijk is het óók hun mooiste dag!

Kom gezellig langs voor een vrijblijvende kennismaking. Bij een kop koffie of thee (of een wijntje) en iets lekkers kletsen we lekker over jullie bruiloft. Naast dat ik natuurlijk van alles vertel over mijn werk en alles wil weten over jullie plannen, kunnen jullie mijn demo albums bekijken. Ik geef graag tips voor jullie planning en vind het leuk om mee te denken hoe jullie dag echt Helemaal Jullie Dag kan worden. 

Tot gauw!

Liefs, Iris 


De Sterkade 19
5247MS  ROSMALEN
Tel: 0683949669
Naar de website
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:
 
 
Terug naar categoriefotografen